home - achtergrond - contact | | Uitgelicht: Relatiebeheer [CRM] - Order- en productiebeheer [ERP/PMS]

TSP is begonnen in 2004 als computerhandel en reparatiebedrijf. Daarmee hebben wij veel ervaring opgedaan in het leveren, onderhouden en repareren van computers en netwerken. TSP levert diensten op het gebied van computer- en netwerkbeheer uitsluitend aan zakelijke klanten, zodat wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen waarborgen.

Op zakelijk gebied zijn er diverse toepassingen voor ICT. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het normale computergebruik binnen een domein. Uw medewerkers hebben een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Daarmee krijgen zij toegang tot het netwerk op de onderdelen waar u hen voor geautoriseerd hebt. Door gebruik te maken van Microsoft Exchange Server worden de e-mail en de agenda's op de server bewaard. Deze opstelling maakt het mogelijk dat gebruikers via een beveiligde verbinding ook thuis kunnen werken of op een openbare computer kunnen inloggen op de server om de e-mail te lezen en de agenda te gebruiken.

Een ander voorbeeld is dat wanneer uw vertegenwoordigers over een PDA (zakcomputer) beschikken, de agenda en e-mail via internet verbonden zijn met de server. Als u op kantoor een afspraak of notitie verstuurd naar de vertegenwoordiger, dan zal hij of zij die - ook onderweg - direct kunnen inzien. U bent optimaal in verbinding met uw team!

 

Andere onderwerpen in netwerkbeheer

Terug naar homepage | Hosting: Uw website op internet | Handige programma's